Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

MC LEJE - Lej en motorcykel

Hos Yamaha Store Roskilde kan du leje din drømme motorcykel helt ned til 1 dag ad gangen. Lej motorcykel til turen på langelinje, weekendturen til Skagen eller op til en måned ad gangen. Kontakt os direkte, hvis du ønsker en længere lejeperiode end 1 uge. Du kan også bruge vores udlejning til at teste den motorcykel du drømmer om, hvis du er i tvivl og gerne vil have slået fast om det nu også er den, inden du investerer mange penge i en ny YAMAHA.

Lej en Yamaha motorcykel for én dag, og genopfrisk følelsen af hvorfor du i sin tid tog et motorcykelkørekort. Perfekt til at genopfriske følingen med motorcyklen.

Lejen inkluderer: Service, vedligeholdelse, fuld kaskoforsikring, afskrivning, vægtafgift – kort sagt er alt inkluderet, det eneste du skal gøre er at hælde benzin på når tanken er tom.

Hvis du efter lejeperioden ønsker at købe motorcyklen eller en motorcykel i større priskategori, så trækker vi lejen fra i prisen på motorcyklen.
Ved køb refunderer vi op til en uges leje.

SE VORES LEJEBETINGELSER HER Click here for English

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.