Ring til os på 57 61 82 28
Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

Yamaha Tracer 9 GT – Leje

 • Dagspris1.249,00 kr.

  24 timers leje fra du afhenter til du afleverer igen. 200 km inkluderet.

 • Leje (fre-man) weekend3.248,99 kr.

  Nyd hele weekenden på motorcykel. 500 km inkluderet.

 • Leje (uge)4.999,00 kr.

  Her har du virkelig mulighed for at komme rundt. 800 km. inkluderet.

 • Leje (man-tor) 4 hverdage3.749,00 kr.

  I denne periode har du i alt 600 km inkluderet.

Yamaha Tracer 9 GT – Leje

Beskrivelse

Tekniske informationer om Yamaha Tracer 9 GT

Lej den seneste Sport Tourer fra Yamaha – Tracer 9 GT med en avanceret opgradering fra 2015 modellen! Denne populære GT’er i generation 3 tilbyder en elektronisk semi-aktiv affjedring, LED kurvelys, Up-Down quickshift og sidetasker. Alt fra motor, elektronik, gearkasse, affjedring, bremser, lys, stel, hjul og display er redesignet og opgraderet.

Highlights over de forbedrede egenskaber

Den nye CP3 “Crossplane 3cyl” 889cc EU5 motor byder på en 42cc forøgelse, hvilket giver 119hk (+4hk) og 5,5nm ekstra drejningsmoment ved imponerende 1500 omdr./min (+7% forbedring!). Effekten er forbedret i hele registeret og brændstoføkonomien er 9% bedre. Udstødningen har et nyt design med to port downfire, forbedret lyd og betydelig vægtreduktion. Hårde sidetasker er også inkluderet.
 

Den nye Tracer 9 GT har en opgraderet gearkasse med en blødere og hurtigere skifte takket være en ny up/down quickshift funktion. En slipperkobling og opgraderede gear i 1. og 2. gear er også tilgængelige, og koblingsgrebet har en lettere vandring.

Semi-aktive affjedring og forbedret stivhed i nyt aluminiumsstel

Tracer 9 GT’s KYB semi-aktive affjedring justeres konstant og automatisk med 2 driver modes (A-1 og A-2) for bedste komfort og sikkerhed. Affjedringen tager højde for faktorer som personvægt, fart, ujævnhed og nedbremsning målt af IMU’en, som beskrives senere på siden. Mode A-1 er til sporty og aggressiv kørsel, mens mode A-2 prioriterer komfort på lange ture i både jævnt og ujævnt terræn. Tracer 9 GT har også ny Radial “Race-spec” forbremser med Nissin kalibre, hvilket forbedrer bremseevnen betydeligt! Maskinen er også udstyret med “Braking control”, som individuelt bremser på for- og baghjul i samarbejde med en 6-akset gyro sensor.
 
Tracer 9 GT har et nyt, kompakt aluminiumsstel med 50% mere stivhed horisontalt. Kronrørspositionen er 30 mm lavere for bedre kontrol, og den 60 mm længere bagsvinger er nu 60 mm tættere på motoren. Aksellængden på 1500 mm bibeholdes for at give både stabilitet og agilitet. Denne motorcykel er udstyret med nye “Spin Forged Wheels” med en vægtreduktion på 700 gram. Dette betyder en tydelig reduktion i vægten under rotation, især på baghjulet, hvilket giver hurtigere acceleration og deacceleration samt bedre manøvredygtighed for føreren.

Imponerende teknologi med Yamaha Tracer 9 GT

6-akset inerti måleenhed (IMU), der er kendt fra superbikes som R1 og R1M, er en del af Tracer 9 GT’s avancerede teknologi. Derudover har denne motorcykel også varme i håndtagene, som kan justeres i 10 niveauer for optimal regulering i enhver vejrforhold.

Motorcyklen justerer i realtid for optimal sikkerhed og komfort under alle vejr- og vejforhold med Traction Control System (TCS), Slide Control System (SCS), front wheel LIFt control system (LIF) og Brake Control system (BC). TCS, SCS og LIF kan justeres med et tryk på 3 forskellige modes, 1, 2 eller 3(manuel). Mode 1 er til sporty kørsel, Mode 2 er til varieret kørsel og Mode 3 er til manuel justering. Alle assistentsystemer kan også slukkes.

Advanceret ABS-system og fire forskellige motor-modes

BC kan justeres i 2 forskellige modes, BC1 for standard Active ABS og BC2 for justering af bremsetryk og fordeling i scenarier, hvor lean-sensoren måler uro, såsom udskridning ved hård nedbremsning i sving. Yamaha D-Mode har 4 forskellige power delivery modes, Mode 1 med skarp og aggressiv motorrespons, Mode 2 til forskellige køremønstre, Mode 3 med en blød gasrespons til mere afslappet kørsel og Mode 4 til vådt underlag. Cruise Control giver nem fartjustering samt deaktivering på bremse, kobling og negativ gasrulle.

Motorcyklen er udstyret med et nyt stort 2 x 3,5″ detaljeret TFT farvedisplay, der viser vigtige nøglefunktioner såsom omdrejningstæller, hastighedsmåler, gearposition, tid, TCS, D-Mode, BC og meget mere i venstre skærm. Venstre skærm kan skiftes til TCS og rider aid settings, hvis det ønskes. Højre skærm er rangeret i 4 felter med en række informationer som odometer, triptæller, temperatur osv. Derudover er der en multi-color bar-type omdrejningstæller, som ændrer farve alt efter RPM.

Forbedret belysning og justerbar komfort øger køreoplevelsen

Motorcyklen har Mono Focus twin eye LED, som er skjult i den aerodynamiske front, og har 2 karakteristiske LED positionslys og kurvelys, der giver fremragende belysning. LED kurvelyset tilpasser sig gradvist vinklen og hastigheden for at give føreren et bedre perspektiv i mørket. Derudover er LED blinklys standard for både for- og baglygterne.
 
Sædehøjden er nu 15mm lavere end tidligere. Derudover kan sædehøjden justeres til enten 81cm eller 82,5cm for at øge komforten og ergonomien for føreren. Det er nu muligt at justere fodhvilerne op eller ned med 15mm, og styret kan også justeres 9mm frem og 4mm op.

Sådan er lejebetingelserne

Hos YSR kan du leje en YAMAHA motorcykel og have mulighed for at afprøve den i længere tid. Alt er inkluderet, og du skal blot sørge for at fylde benzin på. Lejen inkluderer forsikring og autohjælp i hele Europa. Derudover kan du også leje sikkerhedsudstyr såsom hjelm, handsker, jakke, bukser og støvler.

Masser af kilometer inkluderet

Dag:…………….. 200 km.
Weekend:…….. 500 km.
Man. – Tor:…… 600 km.
Uge:…………….. 800 km.

Kører du mere opkræves der 3 kr. pr. kilometer kørt, og der er ingen begrænsning på, hvor mange kilometer du kan køre. Hvis du har brug for ekstra kilometer, kan du købe ekstra kilometer som ekstraudstyr til kun 2 kr. pr. km. Der er også mulighed for længere lejeperioder. Kontakt os for mere information.

Hvordan er man forsikret i sin lejeperiode?

Lejen inkluderer en fuld kaskoforsikring, men med en selvrisiko på 7.500 kr. Du kan dog tilkøbe en reduktion af selvrisikoen for 75 kr. om dagen, hvilket vil nedsætte selvrisikoen til 3.500 kr.

Lej ekstraudstyr til turen

Du kan leje ekstraudstyr hos os, herunder sikkerhedsudstyr såsom hjelm, handsker, jakke, bukser og støvler. Derudover tilbyder vi også mobilholdere. Nogle af vores modeller giver dig også mulighed for at leje tasker og bokse. Kontakt os for yderligere information.

Afhentning / aflevering

– Afhentning og aflevering skal ske hos Yamaha Store Roskilde ApS – Darupvang 5 – 4000 Roskilde i butikkens åbningstid.
– Afhentning kl. 12.00
– Aflevering senest kl. 10.00 dagen efter at lejemålet slutter.

Depositum ved leje af Yamaha Tracer 9 GT

Kr. 5.000,- ved leje af motorcykler.

Booking- VIGTIGT!:
– Intet lejetidspunkt er bekræftet, før du modtager en bekræftelse og depositum er modtaget.
– Farverne på motorcyklerne kan variere fra billederne.
– Maskinerne kan være vist med ekstraudstyr og der garanteres ikke at dette sidder på din leje motorcykel, men der vil altid som minimum altid være standardudstyr på maskinen.

Book via “BOOK” knappen,

Læs altid vores fulde lejebetingelser før du booker og før du lejer: https://ysr.dk/wp-content/uploads/Lejebetingelser-V.-1.2.pdf

* Ved superbike leje skal føreren være + 30 år gammel og have min. 5 års erfaring.
* Vi forbeholder os ret til, at nægte en udlejning til hver en tid uden at oplyse om grunden herfor.

Yderlig information om denne motorcykel

Type: Offroader / Enduro

Vægt: 220 kg.

Topfart: 220 km/t

Siddehøjde: 810 mm.

1. reg. år: 2021

Modelår: 2021

Ccm: 890

HK: 119

INFO

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING
1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00

1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

 

Se alle åbningstider her

×
Ring op
Åbningstider

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

RESERVEDELE

Bestilling af reservedele (Butik)
Mandag - Fredag: 10:00-16:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Bestilling af reservedele (Telefon)
Mandag: 08:30-16:00
Tirsdag - Fredag: 08:00-16:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Afhentning af reservedele
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00 (Perioden 1/2 - 31/10)

VÆRKSTED

Indlevering af MC
Mandag: 08:30-17:00
Tirsdag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00

Afhentning af MC*
Mandag - Fredag: 10:00-16:00
Lørdag - Søndag: Lukket

*Ønsker du at afhente din MC fra service i butikkens øvrig åbningstid kan dette kun ske efter aftale med værkstedet.

Skriv til os
Find vej
Menu