Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

Brugte motorcykler - Altid et trygt og sikkert valg hos Yamaha Store Roskilde

Her finder du vores brugte MC´er til salg

Hvis du gerne vil høre mere om finansiering af brugte motorcykler - kontakt os i dag. 

Vi ved, at markedet for brugte motorcykler, særligt mellem private kan være risikabelt.

Derfor gør vi os umage med at give dig en god og tryg oplevelse, når du vælger at handle brugt motorcykel hos os, som autoriseret Yamaha forhandler.

Vi giver dig som kunde god vejledning og rådgivning, når du køber en brugt motocykel hos os. Vi gør altid vores bedste for at give en grundig og omfattende rådgivning omkring alle de muligheder og elementer, som kommer med en brugt motorcykel.

Vi tager os tid til at tale med dig om de forskellige mærker, modeller og årgange, samt hvilke egenskaber og funktionaliteter du bør overveje, når du køber en brugt motorcykel.

Der kan være lige så stor forskel på dem, som der kan være på dig og din nabo. Derfor gør vi os meget umage med at forstå dine behov og ønsker.

Vi går også igennem detaljerne vedrørende service og vedligeholdelse, så du er godt klædt på, til at vedligeholde din motorcykel efter købet. Det du ikke selv kan - det hjælper vi dig naturligvis med.

Du får 2 års reklamationsret på brugte motorcykler hos os

Med privat handel er der ingen garanti for, at motorcyklen er i god stand. Du kan ikke være sikker på, at du får det du betaler for.

Ved Yamaha Store Roskilde får alle vores brugte motorcykler en streng inspektion, før de kommer til salg. Det betyder, at du får en kvalitetssikret motorcykel, selvom den er brugt. Det er din sikkerhed, hvis du vælger at købe din brugte motorcykel via en autoriseret professionel Yamaha forhandler, som os.

Vi har prøvet det mange gange før og mængden af positive anmeldelser rundt omkring over årene, viser med al tydelighed, at det er vi gode til da vi har stor erfaring med det.

Det er din sikkerhed hvis du vælger at købe din brugte motorcykel, via en autoriseret professionel Yamaha forhandler som os.

Den tryghed synes vi er vigtig for dig som kunde, når du skal handle din nye brugte motorcykel.

Vores brugte motorcykler er altid nysynede og nyserviceret

Når vi får en brugt motorcykel ind, så går vi altid standen grundigt igennem, vi ser også om der medfølger en servicehistorik på den. Det giver os en indikation på intervallet

mellem service og vedligehold, og skulle det ske, at servicehæftet mangler på den brugte motorcykel, så sørger vi for at den får både service og gennemgang fra A-Z, hvor alle punkter tjekkes igennem. Dette afslører eventuelle kritiske fejl som ofte er dem, du ikke selv vil opdage ved en privat handel.

Er det nødvendigt at syne motorcyklen før salg ift. lovgivningen, så er dette altid inklusiv i vores priser. Det er ikke noget du skal tage stilling til, da vi sørger for det hele. Dermed skal du blot hente din nye brugte motorcykel hos os, og køre direkte ud i landskabet.

Dæk på brugte motorcykler må ikke være for gamle

Da en motorcykel kun har to hjul, bliver de udsat for et meget større slid end på eksempelvis en bil. Vi ser desværre også at alt for mange kører rundt på alt for gamle dæk. Der er ingen af de brugte motorcykler som vi sælger, der har dæk på, som er ældre end fem år.

Brugte motorcykler - pris og kvalitet hænger sammen

Prisen på en brugt motorcykel afhænger typisk af alder og stand, men vi sikrer os altid at der er et match mellem det vi har på lager, og den pris du betaler.

Jo ældre en brugt motorcykel er, desto større risiko er der for skjulte skader og reparationer i nærmeste fremtid. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så spørg os endelig til råds.

Hvis du handler brugt motorcykel hos en privat, skal du selv undersøge hvad der er blevet gjort for at vedligeholde motorcyklen, så du har en fornemmelse af kvaliteten og dens stand. Det slipper du for når du køber brugt mc hos os, vi har nemlig lavet forarbejdet for dig.

Du kan altid spørge ind til om motorcyklen er blevet serviceret regelmæssigt, og om det har været nødvendigt med nogen form for reparationer.

Det er vigtig viden for dig som kunde, og fordi vores motorcykelmekanikere gennemgår alle brugte maskiner, så kan du altid få svar på dine spørgsmål. Du er endda velkommen til, at snakke med den mekaniker der har klargjort motorcyklen.

Vi tilbyder prøvekørsel af brugte motorcykler

Har du fundet en brugt motorcykel, som du gerne vil se nærmere på? Hos os kan du prøvekøre den inden du beslutter dig.

Vi tilbyder prøvekørsel af de brugte motorcykler vi har til salg, så du er sikker på, at få en motorcykel der passer til lige præcis dine behov.

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg, når du køber en brugt motorcykel hos os. Derfor gør vi vores bedste for at sikre, at du får en god oplevelse og at du ender med det rigtige valg.

En prøvetur varer typisk ca. 20 min. alt efter hvad vi aftaler. Hvis du ønsker en længere prøvetur, så tilbyder vi også at du kan leje motorcyklen for 1 dag og op til 1 uge. Hvis du efterfølgende køber motorcyklen, så returnerer vi din grund-lejepris for din lejeperiode, tilbage til dig.

Sørg altid for at kontakte os for at aftale nærmere omkring prøvekørsel. Der er mange ting som skal forberedes og derfor skal der altid laves en forudgående aftale. Maskinen kan være solgt, under klargøring, vejret kan være dårligt og derfor forbeholder vi os ret til, at aflyse en prøvekørsel på dagen.

Ofte har vi brugt 1-2 arbejdsdage på at klargøre en brugt motorcykel og kører en klargjort motorcykel ud i salt eller på våd vej, så har vi 1 hel dags klargøring efterfølgende. I sådan et tilfælde, laver vi selvfølgelig en ny aftale.

Nogle gange er der også en byttepris som skal afklares først, en finansiering som skal godkendes og så starter vi altid der, for ikke at spilde hverken din eller vores tid.

Vi passer godt på hinanden og på dig og derfor forbeholder vi os retten til, at afvise en

forespørgsel om en prøvekørsel, hvis vi finder dig for uerfaren til en specifik eller større MC, vi vil så nødigt have at der sker dig noget.

Mangler du mc beklædning til prøvekørsel af brugte motorcykler? Intet problem…

Vi har efterhånden haft så mange kunder igennem vores butik, at har både tøj, hjelme, handsker, støvler og rygskjold, som passer dig. Du behøver derfor ikke at tænke på om det er noget du skal eje eller leje, når du skal prøvekøre brugte motorcykler her hos os. Vi skal nok sikre os, at du er sikkert klædt godt på til din prøvekørsel.

Kan brugte motorcykler finansieres hvis jeg ikke kan betale den kontant?

Ja, det kan du tro. Med Santander Consumer Bank gør vi det muligt at finansiere op til 100% af købet af en brugt motorcykel. Det er nemt og bekvemt at ansøge om lån. Alt hvad du skal gøre, er at kontakte os så vi kan tage en snak om dine behov og ønsker. Resten af godkendelsesprocessen klares med MIT ID via nettet og der er typisk allerede svar, indenfor kun 1 time.

Vi hjælper dig naturligvis så du hurtigt kan få svar på, hvorvidt du er godkendt eller ej. Når du er godkendt kan du straks finansiere købet. Du kan også vælge at betale hele beløbet kontant.

Vi tager gerne din brugte motorcykel i bytte når du køber en anden hos os

Vi har ikke bare et stort udvalg af brugte motorcykler, men vi tager også gerne din brugte motorcykler i bytte når du køber en anden motorcykel hos os. Det gælder uanset om du køber en ny eller en brugt motorcykel.

Lader du din nuværende motorcykel indgå i handlen er det nemt og bekvemt for dig og tingene går ofte noget stærkere, så du hurtigt er ude og køre på din nye motorcykel.

Vi tager alle slags motorcykler i bytte for at hjælpe dig hurtigt og nemt. Er det ikke en motorcykel af vores mærke eller interesse, så har vi opkøbere bag os som kan aftage din gamle motorcykel. På den måde kan vi altid hjælpe dig hurtigt og nemt.

Har du en bil, båd eller lignende som du ønsker at bytte ind, så kontakt os endelig så vi kan hjælpe dig videre med dine drømme om ny motorcykel.

Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder med at finde den rigtige motorcykel og give dig et godt tilbud, så du kan få mest muligt for dine penge.

Brugte motorcykler kan give ubehagelige overraskelser ved et vejsidesyn

Politiet får bedre og bedre muligheder for at afsløre om der er problemer med din motorcykel. De meget omtalte vejsidesyn er dog ikke noget du skal frygte, når du har købt din brugte motorcykel hos os. 81% kører heldigvis videre fra et vejsidesyn uden anmærkninger.

Vi vil gerne have, at du er blandt dem. En af de helt store syndere når motorcyklen bliver hevet ind til siden, er ofte en manglende DB-killer eller ulovlig og uoriginale udstødninger.

Er du nervøs for om din kommende motorcykel kan gennemgå en vejsidekontrol? Så spørg endelig ind til dette, så gennemgår vi meget gerne maskinen sammen med dig. Vi ved, hvad du skal være opmærksom på og hvad der er lovligt og ikke er lovligt. Det kan være en jungle at navigere i.

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.