Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

Yamaha Benzin Påhængsmotor

Yamaha benzin påhængsmotorer er den perfekte løsning til at tage din bådoplevelse til det næste niveau! Disse påhængsmotorer er bygget til at levere fremragende ydelse, pålidelighed og holdbarhed i alle farvande.

Uanset om du er en erfaren sømand eller en nybegynder, vil du elske, hvordan Yamaha benzin påhængsmotorer giver dig den nødvendige kraft til at udforske nye farvande og opdage skjulte perler. Disse motorer er lette at betjene og tilbyder en enestående manøvredygtighed, så du kan styre din båd med lethed.

Med Yamaha benzin påhængsmotorer kan du forvente fremragende brændstoføkonomi, hvilket betyder, at du kan tilbringe mere tid på vandet.
Disse motorer er også kendt for deres lave støjniveau, hvilket betyder, at du kan nyde din tid på vandet uden at skulle bekymre dig om støj og vibrationer.

Uanset om du bruger din båd til fiskeri, vandsport eller som transportmiddel, vil en Yamaha benzin påhængsmotor hjælpe dig med at få mest muligt ud af din båd. Disse motorer er bygget til at vare, så du kan være sikker på, at de vil give dig mange års pålidelig ydelse.

Så hvis du vil have en påhængsmotor, der tilbyder fremragende ydelse, holdbarhed og pålidelighed, er Yamaha benzin påhængsmotorer det bedste valg. Kig på vores store udvalg af modeller og find den perfekte motor til din båd i dag!

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.