Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

MC værksted - det bedste til dig der kører Yamaha motorcykel

Vores motorcykelmekanikere er specialuddannede i Yamaha motorcykler, og det er primært Yamaha vi servicerer og reparerer.

Da vi også har meget brugtsalg af andre motorcykelmærker, tilbyder vi naturligvis også service og reparationer af de solgte motorcykler, på vores MC værksted. Dog kræver det, at motorcyklen er købt her hos os. På den måde sikrer vi at den høje ekspertise indenfor Yamaha motorcykler bibeholdes, netop fordi vores primære fokus er ét sted - på Yamaha som brand.

Vores MC værksted har et stort udvalg af reservedele, sliddele og udstyr. Vi har alt hvad du har brug for, til at holde din motorcykel i tip top stand.

KONTAKT VORES MC VÆRKSTED

Sidder du inde med spørgsmål, eller ønsker du mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig på vores MC værksted i Roskilde?

MC Værksted - vi har bedre udstyr end de fleste andre

Yamaha Store Roskildes MC værksted er indrettet med det bedste udstyr, og derfor kan vi klare (næsten) alle opgaver. Skulle det ske en sjælden gang imellem, at der er noget vi ikke kan reparere her-og-nu, så gør vi alt hvad vi kan for hurtigt at finde en god og sikker løsning.

På vores MC værksted kan du altid tale med mekanikeren

Selvom vi er store, så er vi aldrig for store til, at du naturligvis kan få svar på spørgsmål fra den motorcykelmekaniker, som har hjulpet dig på vores MC værksted.

Akkurat som hvis du har været ved tandlægen, så ville du også dér får at vide hvad der var galt, og hvordan det blev afhjulpet. Vi mener at den tryghed -og indsigt, er vigtig for dig som kunde.

To års reklamationsret for udført arbejde på vores MC værksted

Det skal ALTID være trygt at aflevere sin motorcykel til os. Vi passer godt på den og behandler den som om det var vores egen. Alle vores motorcykelmekanikere er selv passionerede motorcyklister, og vi ved, hvor mange følelser der kan være forbundet med din jernhest.

Så foruden garantien om, at vi passer godt på den, så garanterer vi også at de reservedele vi bruger til reparation af din motorcykel holder, og at det er originale Yamaha reservedele.

Lej en motorcykel til reduceret pris - når din egen er på MC værksted

For blot 399 kroner pr. døgn kan du være kørende igen, når din MC er på værksted. Det er langt mindre end hvad det normalt koster at leje en motorcykel pr. dag.

Det er aldrig sjovt når du ikke kan køre på dit kæreste eje, og opleve den køreglæde som ubetinget er forbundet med det at være motorcyklist. Derfor giver vi dig mulighed for at tage en anden motorcykel med dig, når du afleverer din egen på vores MC værksted.

Vi prøver så vidt det er muligt, at give dig mulighed for, at køre ud ad døren på en tilsvarende -eller bedre motorcykel.

Kan du ikke selv aflevere din motorcykel? - Intet problem - vi henter den for dig!

For blot 10 kroner pr. kørt kilometer, tilbyder vi, at afhente din motorcykel. I Yamaha Store Roskilde har vi en stor kassevogn, som er særligt indrettet til det formål. Hver uge kører Claes rundt på Sjælland, for at hente motorcykler der skal på mc værksted., så vi er med andre ord ret så vant til den opgave.

Gratis WiFi, kaffe, vand -og sodavand, til dig der venter

Ind imellem kan et service, eller en mindre reparation på vores mc værksted, klares på kort tid.

Hvis du er interesseret i at vente her i butikken, så giver vi dig mulighed for gratis WiFi, kaffe, koldt vand -og sodavand, imens du venter.

Vi elsker at yde en ekstra god kundeservice, og det synes vi selv at vi tilbyder på denne måde.

Få et YSR Trygheds service på vores Yamaha MC Værksted - Det sikre valg

Når du er ude over de fem års fabriksgaranti, så kan det blive farligt at køre på din motorcykel. Det bliver det i hvert fald, hvis du ikke løbende får den serviceret. I autobranchen er der regler for periodisk syn. Her vil en synsmand opdage hvis der er ting som gør bilen farlig at køre i.

I den to-hjulede verden forholder det sig dog noget anderledes:

Motorcykler skal kun synes i forbindelse med ejerskifte, hvis en af følgende situationer gør sig gældende: Er motorcyklen mellem 5 og 10 år, og det er over 2 år siden sidste syn. Hvis motorcyklen er over 10 år, og det er over 1 år siden sidste syn.

Resten af tiden kan du være uvidende om hvorvidt den er farlig at køre på. Foruden sikkerhed er der naturligvis også det aspekt, at en godt serviceret motorcykel også holder i flere år.

Med det massive afgiftssystem vi har i Danmark, så tænker vi at det er en god idé, at du naturligvis får serviceret din motorcykel på vores MC værksted.

Har du en YAMAHA motorcykel, som er over 5 år gammel, vil det være en god idé at få udført et såkaldt "YSR Trygheds service". For blot 1.995 kr. får du ro i maven.

I praksis er det et lille service, hvor du får skiftet olie og oliefilter, samt efterset din Yamaha motorcykel fra A – Z, på alle mekaniske og elektriske punkter. På den måde får du en status på din MC, og dermed et komplet overblik over, hvad der evt. bør laves og hvad du skal være opmærksom på.

Sammen med dig gennemgår vi din Yamaha motorcykel, og får en dialog om stand og vedligehold af motorcyklen.

Efter et YSR Trygheds service, kan du køre herfra med ro i maven, og vished om, at sikkerheden på din Yamaha motorcykel er helt i top.

Følgende punkter tjekkes ved et YSR Trygheds service på vores MC værksted:

 • Olieskift
 • Oliefilter skift
 • Kæde efterses, smøre og justeres
 • Dæk kontrolleres
 • Dækventiler kontrolleres
 • Fælge kontrolleres for skader og skævhed
 • Affjedring kontrolleres for utætheder, funktionalitet og slitage
 • Forlygte kontrolleres og justeres med lygteapparat
 • Lygter og lys efterses og kontrolleres
 • El systemer på cyklen efterses og kontrolleres
 • Motor efterses og afprøves
 • Alle mekaniske punkter gennemgås
 • Alle bevægelige dele efterses og smøres
 • Dialog med dig om din MC og gennemgang af alle punkter

Foruden alt det ovenstående, så kontrollerer vi også om der er softwareopdatering fra Yamaha Motorcykler, eller om der er andre ting som Yamaha vil have at vi skal være opmærksomme på.

Få ro i maven med et Trygheds Service nu - det koster kun 1.995 kroner inkl. moms.

Bestil online eller ring på telefon 57 61 82 28

Mød Jon Andersen - én af vores dygtige mekanikere.

Vi laver løbende nye videoer på vores YouTube-kanal. Her kan du se Jon gennemgå bremserne på en motorcykel.

Foruden Jon har vi også Adem, Peter og Louise på værkstedet. Sagt med andre ord: Du er altid i gode hænder, når din motorcykel er på værksted hos os.

KONTAKT VORES MC VÆRKSTED OG FÅ MERE INFO

Sidder du inde med spørgsmål, eller ønsker du mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig på vores MC værksted i Roskilde?

Så sidder vi klar til at hjælpe dig på både telefon 57 61 82 28 og mail [email protected]. Du kan også med fordel benytte dig af vores kontaktformular, som du finder her. Så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.