Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

YAMAHA MC SERVICE OG VÆRKSTED

Hos Yamaha Store Roskilde yder vi god service og eftersyn på din motorcykel, og vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har fået en skade.

Vi har vores eget værksted, hvor vores erfarne serviceteknikere er klar til at hjælpe dig. Vi sørger for løbende at efteruddanne vores medarbejdere, så vi sikrer dig en service, der er helt i top. Vi bruger desuden altid originale reservedele af god kvalitet, og vi kan skaffe alle slags Yamaha reservedele hurtigt.

Hjælp ved forsikringsskader

Er du uheldig og får en skade på din motorcykel, kan Yamaha Store Roskilde altid hjælpe dig. Vi kan reparere alle typer motorcykelmærker, og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i hele landet. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, uanset hvilken MC og hvilket forsikringsselskab, du har.

Hvis du skulle være så uheldig at få en forsikringsskade, er der mange ting at tage højde for, og det kan være et stort arbejde at håndtere både forsikringsselskab og MC værksted. Derfor hjælper vi dig med det hele hos Yamaha Store Roskilde. Vi er eksperter i at hjælpe dig gennem hele forløbet med en forsikringsskade. Vi sørger for at skrive rapport, tilkalde taksator, bestille de rigtige dele, reparere din motorcykel og på bedste og hurtigste vis hjælpe dig gennem hele processen, så du igen kan komme ud og køre på din MC.

Vi har adgang til Europas største Yamaha lager hele døgnet rundt, og derfor kan vi altid finde de reservedele, vi skal bruge for at få din maskine i gang igen. Desuden afhenter vi gerne din MC gratis på hele Sjælland og tager den til vores værksted i Roskilde, hvor vi sørger for at få den på hjulene igen.

MC service, værksted og vejledning

Hos Yamaha Store Roskilde tilbyder vi også generel service og eftersyn, hvor vi skifter olie og filter og gennemgår motorcyklens 15 vigtigste punkter. Vi guider dig gerne i forhold til pleje af din MC, og vi står altid klar med gode råd og kyndig vejledning. Efter vores 5 plus mobilitetsservice eftersyn tilbyder vi desuden 12 måneders gratis vejhjælp.

Vi hjælper dig også gerne med dækskifte og tilbyder desuden vinteropbevaring af din motorcykel til fornuftige priser.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med service på din MC, eller besøg os i vores butik og værksted i Roskilde på Daruvang 5, lige ved motorvejen.

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.