Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

MR. DYNO - OVE B. PEDERSEN

OVER 20 ÅRS ERFARING!

Hos Yamaha Store i Roskilde er vi stolte af at kunne præsentere Ove B. Pedersen aka Mr. Dyno. Mr. Dyno har med sine 20 års erfaring inden for indkøring af motorcykler på rullefelt ekspertisen til at håndtere enhver motorcykel – uanset model og mærke – og optimere din køreglæde.

HVORFOR RULLEFELT, MR. DYNO?

Et rullefelt bruges til at måle motorcyklens værdier, imens motoren kører. Dette er den foretrukne og nemmeste måde at løse et problem på, da Mr. Dyno derved kan måle, hvad der sker, når et problem opstår, eller motorcyklen kører dårligt.

Når Mr. Dyno har kørt motorcyklen på et rullefelt, kan han blandt andet aflæse om motoren får for lidt eller for meget benzin. Derudover måler han en masse andre data, som ikke kan måles ved almindelig kørsel ude på vejen.

SKRIV TIL MR. DYNO

MR. DYNO KLARER ENHVER OPGAVE

INDKØRING AF ALLE MÆRKER!

Mr. Dyno har altid haft en stor interesse for motorcykler, og hans ekspertise udspringer fra utallige timer i værkstedet og i testrummet. Han har i tidens løb desuden haft med stort set alle mærker og modeller af motorcykler at gøre – både hvad angår indsprøjtning og karburator.

Til motorcykler med indsprøjtning kan han manuelt ved hjælp af rullefeltet styre værdierne med en Power Commander, hvorved ujævnheder – som typisk opstår under kørslen – fjernes. Der opnås altså et mere jævnt træk og motorens gasrespons bliver væsentligt forbedret.

VIGTIGT!

Se denne film, inden du kører hjemmefra

TESTRUMMET

Det testrum, som Mr. Dyno benytter, er specielt indrettet til indkøring af motorcykler. Det består således af et lydtæt rum, hvor airflowet fra de store vindkanoner gør, at motorcyklen – trods kørsel på fulde omdrejninger – kan undvære sug på udstødningen.

Dette betyder blandt andet, at motoren holdes kølig og altså ikke bliver varmet unødigt op under testen, samt at der opnås korrekt modstand på udblæsningen fra motoren.

Vores testcenter er beliggende i Førslev lige før Haslev, ca. 20 km. fra vores fysiske butik i Roskilde.

​Ove B. Pedersen

MR. DYNO – POWERED BY YSR

MR. DYNO HOS YAMAHA STORE I ROSKILDE TILBYDER:

  • Mapping med Power Commander
  • Indkøring med karburator
  • Montering af Jet kit
  • K&N luftfilter for bedre flow
  • Speciel fejlsøgning
  • Montering af udstyr
  • Test af din MC - hvordan kører den nu?
  • Alt i Dynojet dele

Kort sagt kan Mr. Dyno hjælpe dig med optimering af din køreglæde!

Har du spørgsmål til Mr. Dyno, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en indkøring af din motorcykel på rullefelt?

Så kan du kontakte Mr. Dyno på mail [email protected]

Adresse:
Førslev Bygade 8
4690 Haslev

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.