Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

MC FINANSIERING

FORDELAGTIG MC FINANSIERING

Skal drømmen om en motorcykel realiseres, eller ønsker du at steppe et skridt op til en større maskine med flere hestekræfter og flere kubic, men er du i tvivl om finansieringen? Så lad Yamaha Store Roskilde nær Næstved og København hjælpe dig.

Vi har stor erfaring i MC Finansiering og har flere muligheder for forhåndsgodkendelse via vores hjemmeside, når du foretager et køb af MC i vores butik. Vi har indgået samarbejde med Basisbank og Sanatander Consumer Bank, der begge tilbyder to fordelagtige tilbud i forbindelse med finansiering af MC.

HVAD SKAL MAN VÆLGE?

Det kan være svært at vælge den rigtige MC Finansiering, og ofte er det en jungle at finde rundt i de forskellige tilbud. Basisbank og Santander giver begge gode tilbud på MC finansiering, der hver især har sine fordele alt efter, hvilke behov du har.

Fordele ved MC finansiering med Basisbank
Den mest iøjefaldende fordel ved finansiering gennem Basisbank er de 0,0 % i rente, ligesom der ikke kræves en udbetaling ved lånet, hvilket giver en god økonomisk fordel, så du ikke skal til at spare penge sammen først. Med Basisbank har du ligeledes mulighed for at betale lånet af over både 10, 20 eller 30 måneder, og der er ingen binding på lånet.

Du kan læse mere om MC finansiering med Basisbank her.

Fordele ved MC Lån med Basisbank
Ved dette lån kan du låne op til 500.000 kr til køb af MC, det indebærer dog en rente på 4,95% samt en udbetaling på 12% af lånebeløbet.

Du kan læse mere om MC Lån med Basisbank her.

Sikkerhed og lav rente med Santander
I modsætning til Basisbank kan du med Santander låne helt op til 500.000 kroner til at finansiere din MC. Santander tilbyder en fast lav rente og yder sikkerhed mod bankens fremtidige variable rentestigninger, så du ikke skal bekymre dig herom. Ligeledes er du med denne type finansiering også sikret ved eventuel arbejdsløshed eller pludselig opstået sygdom, der kan have indflydelse på din afbetaling.

Du kan læse mere om MC finansiering med Basisbank her.

LÅN OP TIL 500.000 KR.

Få en fast lav rente
  • Lån op til 500.000 kr.
  • Lav rente
  • Sikkerhed imod bankens fremtidige variable rentestigninger
  • Sikret månedlig ydelse ved arbejdsløshed eller sygdom
  • Mange fordele

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.