Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

Yamaha MT-10 SP Motorcykel model 2023

Yamaha MT-10 SP Motorcykel model 2023

279.990,00 kr.

BRAND

Yamaha

Motor

EU5 CP4 motor

Ccm

998 ccm

Tankvolume

17.0 L

Lys

LED

Transmission

6-trins, Kædetræk, Konstant indgreb

Affjedring

Bag – link-affjedring, Svinggaffel, For – Teleskopforgaffel

Bremser

Bag – Hydraulisk enkelt skivebremse, For – Hydraulisk dobbelt skivebremse

Dæk

Bag – 190/55ZR17M/C (75W) (Slangeløst), For – 120/70Z R17 M/C (58W) (Slangeløst)

Udstødning

Titanium udstødningssystem

Dimensioner

Bredde – 800 mm, Højde – 1165 mm, Længde – 2100 mm, Sædehøjde – 835 mm

Vægt

212 Kg

Kørekort

A

Farve

Icon Performance

Teknologi

4,2" TFT-instrumentering, Fartpilot, Quick Shift System

Beskrivelse

MT-10 SP er den ultimative motorcykel til dig, der vil have det bedste af det bedste. Med dens imponerende teknologi og stilfulde design er den skabt til at give dig en køreoplevelse, du aldrig vil glemme. Så tøv ikke længere – hop på MT-10 SP og oplev den spændende nye æra inden for motorcykelteknologi.

MT-10 SP – den ultimative motorcykel med avanceret teknologi og kraftfuld motor

Tag med på en ekstraordinær køreoplevelse med MT-10 SP. Denne motorcykel er skabt til at give dig den ultimative køreglæde og er udstyret med den mest kraftfulde CP4 EU5-motor i Hyper Naked serien.

Men det er ikke kun den imponerende motor, der gør MT-10 SP til noget helt særligt. Denne motorcykel repræsenterer begyndelsen på en spændende ny æra inden for fuld “ride-by-wire” kontrol. Med en radikal semi-aktive elektronisk affjedring og avancerede kørselsassistent-systemer, vil du opleve en hidtil uset præcision og smidighed, som giver dig en køreoplevelse i særklasse.

Få den ultimative køreoplevelse med Öhlins-affjedring på denne legendariske motorcykel

Træd ind i en ny æra af køreglæde med denne aggressive og legendariske “naked” sportsmotorcykel. Denne motorcykel er den første af sin slags, som er udstyret med den avancerede Öhlins elektronisk styrede 6-trins spoleventilaffjedring, som tager køreoplevelsen til et helt nyt niveau.

Den semi-aktive affjedring justerer automatisk sig selv efter de aktuelle køreforhold, så du får en præcis køreoplevelse, uanset om du bremser op, accelererer eller kører igennem svingene. Med denne affjedring kan du mærke vejen som aldrig før og få en totalt ny følelse af kontrol og stabilitet.

Denne motorcykel er skabt til at give dig den ultimative køreoplevelse og sikrer, at du altid er et skridt foran konkurrenterne. Så hvis du vil have den mest avancerede og præcise køreoplevelse, skal du ikke lede længere end denne legendariske “naked” sportsmotorcykel.

Den ultimative motorcykeloplevelse med kraftfuld motor og avanceret teknologi

Skab legender på vejen med MT-10 SP – den ultimative motorcykel, der er skabt til at give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme. Denne motorcykel er udstyret med den kraftfulde 998 cc motor, som giver dig øget effekt og moment, så du kan tage udfordringerne på vejen op med stil.

Men det er ikke alt. MT-10 SP er også udstyret med en avanceret 6-aksers inertimåleenhed (IMU), som styrer trækkraft, dæk slid, wheelies, motorbremse og bremsekraft. Dette sikrer, at du altid har total kontrol over din køreoplevelse og kan udnytte motorcyklens potentiale fuldt ud.

MT-10 SP leveres med eksklusivt udstyr som en tredelt bundkåbe og armerede bremserør, der sikrer ekstra beskyttelse og holdbarhed. Og som om det ikke var nok, er denne motorcykel også designet med en dynamisk race-inspireret Icon Performance farve og førsteklasses finish, som vil få dig til at skille dig ud på enhver vej.

Revolutionerende køreoplevelse med MT-10 SP – en Hyper Naked motorcykel i særklasse

Næsten et årti siden revolutionerede den første crossplane MT kørefølelsen på gaden. Nu er MT-10 SP her, og den tager Hyper Naked køreoplevelsen til et helt nyt niveau!

MT-serien har altid fokuseret på drejningsmoment, smidighed og føling. MT-10 SP er ingen undtagelse. Denne motorcykel har en rå og kompromisløs stil, der får dig til at skille dig ud på enhver vej.

Men det er ikke kun stilen, der imponerer. MT-10 SP er også udstyret med den mest avancerede teknologi, der er til rådighed. Med en førsteklasses finish og den mest avancerede teknologi har MT-10 SP alt, hvad du har brug for, for at tage din køreoplevelse til nye højder.

Relaterede MC

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.