Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

Yamaha MT-09 35 KW Motorcykel model 2023

Yamaha MT-09 35 KW Motorcykel model 2023

142.990,00 kr.

BRAND

Yamaha

Motor

EU5 CP3

Ccm

890 ccm

Tankvolume

14.0 L

Lys

LED forlygte

Transmission

6-trins, Kædetræk, Konstant indgreb

Affjedring

Bag – link-affjedring, Svinggaffel, For – Teleskopforgaffel

Bremser

Bag – Hydraulisk enkelt skive, Ø 245 mm, For – Hydrauliske, dobbelte skiver, Ø 298 mm

Dæk

Bag – 180/55Z R17 M/C (73W) (Slangeløst), For – 120/70Z R17 M/C (58W) (Slangeløst)

Dimensioner

Bredde – 795 mm, Højde – 1190 mm, Længde – 2090 mm, Sædehøjde – 825 mm

Vægt

189 Kg

Kørekort

Godkendt til A2

Farve

Cyan Storm, Icon blue, Tech Black

Teknologi

3,5″ TFT display, Quick Shift System

Beskrivelse

MT-09 35 kW giver dig mulighed for at opleve den ultimative kraft og blive en del af Japans mørke side. Denne supercykel vil ikke skuffe dig med dens utrolige hastighed og ydeevne. Du vil mærke adrenalinet pumpe, når du trykker på gashåndtaget og føler dens kraftfulde motor.

Stort sikkerhedsnet – Accelerer sikkert og kom hurtigt frem

Forestil dig at sidde på toppen af en bjergvej og nyde den maleriske udsigt over en dal. Du indånder den friske luft og hører lyden af din motorcykels utrolige kræfter. Denne motorcykel er mere end bare en maskine – det er en følelse af frihed og fart. Med dens store 890 cc EU5-kompatible CP3-motor, vil denne motorcykel give dig en køreoplevelse, som du aldrig før har oplevet. Du vil føle den eksplosive acceleration og enestående ydeevne, der vil give dig mere power og sjov på vejen.

Men der er mere. Denne motorcykel er udstyret med topmoderne teknologi, herunder en 6-akset IMU og de bedste hjælpesystemer i sin klasse, som giver dig fuld kontrol over din motorcykel. Du vil føle dig tryg og sikker, mens du accelererer på landevejen, med sikkerhedsnettet under dig. Og det bliver endnu bedre. QSS-systemet er designet til at give dig hurtigere gearskift og mere stabil nedgearing, så du kan maksimere din køreglæde. Det er en køreoplevelse, som du ikke finder andre steder.

Få opmærksomhed på farten med MT-09 35 kW med fuld kontrol

Det handler ikke kun om hastighed og kraft – MT-09 35 kW er konstrueret med et kompakt aluminiumsstel, justerbar affjedring og lette hjul, der giver dig en præcis og skarp køreoplevelse hver gang. Med dette set-up vil du have fuld kontrol over din motorcykel, uanset om du kører på byens gader eller ude på landevejene.

Der er dog mere at fremhæve ved MT-09 35 kW. Motorcyklen er også udstyret med to 298 mm bremseskiver og radialbremsemaster, som giver dig enestående kontrol over bremsningen. Du vil kunne bremse præcist og hurtigt, og føle dig sikker og tryg, mens du kører afsted.

MT-09 35 kW skiller sig ikke kun ud med sine tekniske specifikationer, men også med sin innovative og dristige stil, som understreger dens kompromisløse Hyper Naked karakter. Det minimalistiske design og den næste generations styling giver motorcyklen et imponerende udseende, der vil fange folks opmærksomhed og vende hoveder, hvor end du kører hen.

En revolutionerende maskine med nye standarder

For næsten ti år siden indledte Yamaha Motor Co., Ltd. en legendarisk historie. Ledende designere satte sig sammen med en vision om at skabe en model, som ville være blandt de mest betydningsfulde i virksomhedens historie. De stod over for en stor udfordring – at bygge en motorcykel, som var radikalt anderledes, samtidig med at den var momentstærk og adræt. Men ved at kombinere deres ekspertise, mod og lidenskab lykkedes det dem at skabe MT-serien.

MT-09 35 kW revolutionerede motorcykelmarkedet ved at sætte nye standarder for, hvad man kunne forvente af en motorcykel. Den var ekstremt kraftfuld, samtidig med at den var yderst manøvredygtig og havde en helt unik stil, som gjorde den til noget helt særligt. MT-09 35 kW var en banebrydende motorcykel, der hurtigt opnåede kultstatus blandt motorcyklisterne.

Efter den succesfulde lancering er MT-serien vokset og blevet en af de mest populære og beundrede motorcykelserier på markedet. Den har været en kilde til inspiration for en hel ny generation af motorcyklister, der søger en kraftfuld og unik køreoplevelse.

Relaterede MC

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.