Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

Yamaha M20 el påhængsmotor

Yamaha M20 el påhængsmotor

Disse kompakte 12 V-enheder er utroligt brugervenlige og støjsvage takket være deres justerbare beslag, som gør montering let og hurtig. Dette betyder, at du kan hoppe ombord på båden, tænde op og straks have det sjovt. M20-modellen har et behageligt håndtag, som kan drejes og vippe op til 45° samt forlænges med op til 15 cm. Denne enhed er også meget holdbar med en permanent magnetmotor, skadesikrede huse og lakering, samt et særligt kompositrør, som er resistent over for bøjning, knækning og korrosion ved normal brug. Fremdriften optimeres yderligere af en kraftpropel, som er designet til at modstå tang og andre hindringer under vandet.

3.790,00 kr.

Type

Påhængsmotor

Strømstyrke

42

Spænding

12

Motor

4-takts, M20 el påhængsmotor

Ny eller Brugt

Ny

Beskrivelse

Yamaha M20 elektrisk påhængsmotor er den perfekte løsning til alle, der ønsker at nyde en stille og komfortabel bådtur på søen eller havet. Denne påhængsmotor er designet med en række innovative funktioner, der gør den nem at bruge og samtidig yderst pålidelig.

Yamaha M20 el påhængsmotor – En motor med enkel montering og stor brugervenlighed

Den elektriske motor er en kompakt enhed på 12 V, der kan monteres nemt og hurtigt på båden takket være dens justerbare beslag. Det betyder, at du kan være på vandet på ingen tid og nyde en problemfri bådtur, da montering er hurtig og nem.

Yamaha M20 har et komfortabelt håndtag, der kan drejes og vippes op til 45° samt forlænges med op til 15 cm. Dette gør det muligt for dig at justere håndtaget, så det passer til din unikke kørestil og ergonomiske behov. Håndtaget er også meget behageligt at holde på, hvilket betyder, at du kan styre båden i flere timer uden at blive træt.

Holdbar og pålidelig påhængsmotor

En af de største fordele ved Yamaha M20 er dens holdbarhed. Den er designet med en permanent magnetmotor, skadesikrede huse og lakering. Derudover har den også et særligt kompositrør, som er resistent over for bøjning, knækning og korrosion ved normal brug. Dette betyder, at Yamaha M20 påhængsmotoren vil give dig mange års pålidelig ydelse på vandet.

Fremdriften i Yamaha M20 maksimeres af en kraftpropel, der er designet til at modstå tang og andre hindringer under vandet. Denne propel giver dig også en jævn og konsekvent acceleration. Dette gør det nemt at justere din hastighed og bevæge dig stille og roligt på vandet.

Støjsvag motor for en behagelig bådtur

Endelig er Yamaha M20 påhængsmotor også en utrolig støjsvag motor. Du vil ikke opleve nogen støj eller vibrationer fra denne motor, mens du er på vandet, hvilket betyder, at du kan nyde din bådtur uden nogen forstyrrelser.

Alt i alt er Yamaha M20 el påhængsmotor en fantastisk investering for enhver, der ønsker at nyde en stille og komfortabel bådtur på vandet. Den er nem at bruge, holdbar og pålidelig, og den er også utrolig støjsvag. Hvis du ønsker at tage din bådtur til næste niveau, er Yamaha M20 elektrisk påhængsmotor det perfekte valg.

 

Tekniske specifikationer:

  • Strømstyrke: 42
  • Spænding: 12
  • Monteringsfunktion: One-hand Stow
  • Maks. fremdrift (kg): 20,4
  • Hastigheder (FDW/REV): 5 FDW/3 REV
  • Aksellængde: 914 mm
  • Kontrol: Tilt/Extend tiller

Relaterede MC

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.