YAMAHA STORE RINGSTED

Fluebæksvej 200, 4100 Ringsted

Telefon:57 61 82 28

E-mail: admin@ysr.dk

CVR: 31103002​

ÅBNINGSTIDER​

Mandag:

10.00  -   17.00​

Tirsdag - Fredag:

8.00    -   17.00

Lørdag

10.00  -   12.00

Forhandler af Schuberth hjelme på Sjælland

Din MC hjelm er altafgørende for din køreoplevelse, komfort og sikkerhed når du kører MC. Schuberth har i mange år forsket i komfort, lyd, flow og sikkerhed og det bærer deres hjelme i den grad præg af.

Hos Yamaha Store Ringsted tilbyder vi dig en køretur med en Schuberth hjelm ganske gratis, så kom endelig forbi og se/prøv vores udvalg. Schuberth er et kendt brand i hele verden, og får ikke kun sin viden fra deres testcenter . De udvikler også med de bedste racerkørere fra både Superbike, MotoGP og Formel 1. Michael Schumacher har eksembelvis været med til at udvikle Schuberth´s SR1 model.

En Schuberth hjelm produceres af håndkraft i Tyskland. Den er igennem ikke mindre end 43 forskellige hænder før den er færdigproduceret. Det gør, at disse hjelme er af topkvalitet og at intet er overladt til tilfældigheder. Hos Yamaha Store Ringsted er vi klar til at servicere din Schuberth hjelm. Også selvom den ikke er købt hos os, kom endelig forbi og lad os hjælpe. Selv en hjelm kan trænge til service fuldstædig ligesom din motorcykel.

Se hjelmene:

​Schuberth fact´s

5 års garanti

Gratis prøvetur inden køb 

udvikling fra formel 1

Verdens mest støjsvage "flip up" hjelm

Håndlavet

Tysk produceret

Integreret samtaleanlæg (ekstra udstyr)​

​Følg os på Facebook

Vurderet 4.9 / 5 på baggrund af 94 anmeldelser