Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

HAR DU IKKE EN YAMAHA?

SÅ KAN VI STADIG TILBYDE DIG OPBEVARING AF DIN MOTORCYKEL!
Simpelt og enkel vinteropbevaring af din motorcykel, I Ringsted på midtsjælland.

Vi samarbejder med vores søsterselskab Jon Jørgensen Bil & MC, som ligger i vores gamle lokaler i Ringsted.

I princippet er forholdende de samme, du skal blot levere den og afhente den I Ringsted i stedet for i Roskilde. Vi tilbyder stadig at afhente din MC på din adresse eller arbejdsplads, for kun 499,- inkl. Moms.

Vores vinteropbevaring indeholder opbevaring i perioden 1. oktober til d. 31 marts det efterfølgende forår. Prisen er 1500 kr. og får du brug for yderligere opbevaring afregnes dette med 299 kr. pr. påbegyndt måned.

Dit batteri bliver ladet med din egen vedligeholdelses lader hvis du ønsker det. Har du ikke en lader, så kan du købe den af os og så monterer vi gratis et lade stik på dit batteri. På den måde får du længst mulig levetid på dit batteri og chancerne for at din MC starter igen til foråret er væsentlig større. En komplet lader med alt tilbehør koster 499 kr. og den får du med hjem til foråret. Opladningen er med i prisen for opbevaring.

I forbindelse med vinteropbevaring tilbyder vi alle former for service, reparation og ombygninger. Dette aftaler du blot individuelt med os, når du indleverer din motorcykel.

Inden du afleverer:

Ved aflevering er det en god idé at tanke din motorcykel helt op, så risikoen for kondensdannelse i tanken minimeres. Vi anbefaler at du vasker din motorcykel, eller vi kan gøre det for dig inden den sættes ind for vinteren.

OBS! Har din MC aftagelige sidetasker og du vælger at lade dem blive på, afregnes 499 kr. for dette.

Afhentning:

Vi afhenter din MC på hele Sjælland for 499,- inkl. moms. Du er også velkommen til selv at komme med din MC til indlevering på adressen Fluebæksvej 200, 4100 Ringsted ved Jon Jørgensen Bil & MC. Dette kan du gøre hele døgnet og alle ugens dage, da vi har nøgledrop ved indgangen.

Inden du afhenter til foråret:

Sørger vi for at tjekke din MC igennem og starte den op inden du afhenter den, så olie, vand, væsker, dæktryk osv. er i orden, så du kan køre hjem på den. Dette er inkl. I prisen for opbevaringen.

HUSK at vi skal have besked min. 5 arbejdsdage før du ønsker at afhente din MC, så vi kan nå at gøre den klar til dig.

Forsikring:

Under vinteropbevaring dækker din normale kaskoforsikring din MC.
Har du KUN ansvar, dækker den ikke brand og tyveri. Har du ikke kaskoforsikring kan vi tilbyde dig en forsikring hen over vinteren. Kontakt os for pris på dette.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker til vinteropbevaring er du altid velkommen til at kontakte os. Alle priserne er inkl. moms.

VI HAR UBEGRÆNSET PLADS

Kontakt os her:

RING 70 87 52 27
MAIL [email protected]

Ønsker du at få din Motorcykel vinteropbevaret?

Brug kontaktformularen
eller ring 57 61 82 28 og hør mere!

Prisliste

Opbevaring:
1.750,-
Lade-kit:
499,-
Afhentning:
499,-
Vask fra:
499,-
Sidetasker:
499,-

Note: Vask indebærer iblødsætning, indsmøring af MC i vaskeshampoo, håndvask med børster, afvask og tørring. Ønsker du grundigere vask, afrensning, polering, pudsning, adskillelse mv. så tilbyder vi naturligvis det. Det aftales individuelt ved indlevering.

MR. DYNO TILBYDER TEST I FORBINDELSE MED VINTEROPBEVARING

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.