Yamaha YZF R3 til A2 kørekort- Leje

699,00 kr.

Beskrivelse

Teknisk information om Yamaha YZF R3 leje motorcykel

Denne motorcykel er en ægte R-serie med et skarpt design. Frontkåben er aggressiv og racerlignende med et kåbeglas, som er inspireret af den ikoniske R1. Kåbepanelerne, dobbelte LED-lygter og centralt luftindtag sikrer maksimal køling af EU5-motoren.

R3’s motorplacering og dimensioner sikrer en tæt på 50/50 vægtfordeling mellem for og bag. Dette er ideelt for supersport-motorcykler, da det giver præcis kørsel, smidighed og god vejfeedback.

Med en optimeret fjeder- og dæmpningsopsætning har R3 en 37 mm upside-down forgaffel. Denne designfunktion sikrer stivhed og en sporty fornemmelse uden at gå på kompromis med komforten. Den specielle øverste forgaffelbro fremhæver den markante M1-inspirerede stil og giver et stort overfladeareal til det glidende gaffelben.

– ABS bremser
– Kørecomputer
– Gearindikator
– Infocenter
– Startspærre
– Indsprøjtning
– Fuldkåbe
– LED baglygte
– LED forlygte
– A2 kørekort muligt
– LED sideblink for/bag
– LCD display

Lejebetingelserne ved leje af MC

Hos YSR kan du leje en YAMAHA i længere tid og få en fuld oplevelse. Alt er inkluderet, så du behøver kun at tanke op selv. Med forsikring og autohjælp kan du køre i hele Europa. Derudover kan du leje sikkerhedsudstyr, herunder hjelm, handsker, jakke, bukser og støvler.

Kom vidt omkring med de inkluderede kilometer

Dag:…………….. 200 km.
Weekend:…….. 500 km.
Man. – Tor.:….. 600 km.
Uge:…………….. 800 km.

Efterfølgende opkræves kr. 3,- per kørt kilometer uden begrænsning for antallet af kørte kilometer. Hvis du ønsker ekstra kilometer, kan disse tilkøbes som ekstraudstyr for kun kr. 2,- per kilometer. Vi tilbyder også længere lejeperioder – kontakt os for mere information.

Fuld kaskoforsikring ved leje

Lejen inkluderer en fuld kaskoforsikring med en selvrisiko på 7.500 kr. Du kan dog tegne en nedsat selvrisikodækning for kun kr. 75,- pr. dag, hvor selvrisikoen reduceres til kr. 3.500,-.

Mulighed for leje af ekstraudstyr til din tur

Hos os kan du også leje ekstraudstyr til din motorcykel. Vi tilbyder sikkerhedsudstyr såsom hjelm, handsker, jakke, bukser og støvler. Derudover tilbyder vi også mobilholdere, så du kan have din telefon inden for rækkevidde under kørslen. Hvis du har brug for mere opbevaringsplads, kan du på nogle modeller leje tasker og bokse – kontakt os for mere information omkring dette.

Afhentning / aflevering

– Afhentning og aflevering skal ske hos Yamaha Store Roskilde ApS – Darupvang 5 – 4000 Roskilde i butikkens åbningstid.
– Afhentning kl. 12.00
– Aflevering senest kl. 10.00 dagen efter at lejemålet slutter.

Depositum ved leje af MC

Kr. 5.000,- ved leje af motorcykler.

Booking- VIGTIGT!:
– Intet lejetidspunkt er bekræftet, før du modtager en bekræftelse og depositum er modtaget.
– Farverne på motorcyklerne kan variere fra billederne.
– Maskinerne kan være vist med ekstraudstyr og der garanteres ikke at dette sidder på din leje motorcykel, men der vil altid som minimum altid være standardudstyr på maskinen.

Book via “BOOK” knappen,

Læs altid vores fulde lejebetingelser før du booker og før du lejer: https://ysr.dk/wp-content/uploads/Lejebetingelser-V.-1.2.pdf

* Ved superbike leje skal føreren være + 30 år gammel og have min. 5 års erfaring.
* Vi forbeholder os ret til, at nægte en udlejning til hver en tid uden at oplyse om grunden herfor.

Yderligere information om Yamaha YZF R3 udlejningsmotorcykel

Type: Motorcykel

Vægt: 169 kg.

Topfart: 182 km/t

Siddehøjde: 780 mm.

1. reg. år: 2021

Modelår: 2020

Ccm: 321

HK: 42