Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

Yamaha Niken – Leje

Yamaha Niken – Leje

  • TILBUD: Leje (fre-man) weekend1.499,00 kr.

    500,- kr/dag (Normalpris 1.249,- kr/dag) - Nyd hele weekenden på motorcykel. 500 km inkluderet.

  • TILBUD: Leje (uge)2.799,00 kr.

    400,- kr/dag (Normalpris 1.249,- kr/dag) - Her har du virkelig mulighed for at komme rundt. 800 km. inkluderet.

Beskrivelse

Tekniske informationer om Yamaha Niken leje motorcykel

I 2018 revolutionerede lanceringen af den banebrydende NIKEN-motorcykel med tre hjul køreoplevelsen i motorcykelverdenen. NIKEN er udstyret med den innovative Leaning Multi-Wheel-teknologi og dobbelte “upside down” gafler, der sikrer en fantastisk køreoplevelse i sving samt en større tryghed for køreren under alle forhold. De to LMW-forhjul giver en større kontaktflade mellem dæk og vejbane, hvilket forbedrer forhjulsgrebet og mærkes tydeligt i sving og under opbremsning. Denne unikke og dynamiske egenskab ved NIKEN adskiller den fra alle andre motorcykler og sikrer en helt speciel følelse og håndtering.

Vi har modtaget positiv feedback fra deltagere på vores NIKEN 2018 Demo Tours i Europa, der bekræfter, at denne banebrydende motorcykel allerede har vundet mange motorcyklister over. Selvom nogle var skeptiske over for det trehjulede koncept i begyndelsen, er de nu overbevist om dens potentiale.

Oplev en unik køretur med Yamahas Niken

Erfarne kørere, der har haft mulighed for at afprøve denne specialiserede 3-hjulede Sport Tourer, er imponerede over dens evne til at tage sving med større sikkerhed, selv under dårlige vejrforhold. Mange potentielle kunder bekræfter, at NIKEN’s håndtering tilfører Sport Touring-segmentet en helt ny dimension. For at forstå NIKEN’s tiltrækningskraft er det vigtigt at prøve den. Nu hvor modellen er tilgængelig hos Yamaha-forhandlere, kan alle nu opleve den unikke køreoplevelse på den 3-hjulede motorcykel – selv dem, der ikke kunne deltage i den europæiske NIKEN Demo Tour.

Når det kommer til ny eller ukendt teknologi, kan mange mennesker – herunder også motorcyklister – ofte være modvillige over for forandring og holder fast i det, de kender. Men kørsel på NIKEN har overbevist selv skeptikerne, og med dens dokumenterede evne til at give den mest spændende svingoplevelse, introducerer denne enestående motorcykel en ny æra for Sport Touring-design.

Lejebetingelser ved leje af Yamaha Niken

Hos YSR kan du leje din YAMAHA motorcykel og afprøve den i længere tid. Alt er inkluderet, og du skal kun tanke benzin. Med forsikring og autohjælp kan du køre i hele Europa. YSR tilbyder også sikkerhedsudstyr til leje, herunder hjelm, handsker, jakke, bukser og støvler.

Inkluderede kilometer i din lejeperiode

Dag:…………….. 200 km.
Weekend:…….. 500 km.
Man. – Tor:…… 600 km.
Uge:…………….. 800 km.

Der opkræves kr. 3,- pr. kørt km uden nogen begrænsning på antallet af kilometer. Der er også mulighed for at tilkøbe ekstra km som en del af ekstraudstyr til kun kr. 2,- pr. km. Der er desuden mulighed for længere lejeperioder, så kontakt os for mere information.

Sådan er du forsikret i din lejeperiode

Lejen inkluderer en omfattende kaskoforsikring med en selvrisiko på 7.500 kr. Det er også muligt at tegne en nedsat selvrisikodækning til kr. 75,- pr. dag, hvilket reducerer selvrisikoen til kr. 3.500,-.

Mulighed for leje af ekstraudstyr

Hos YSR har du mulighed for at leje ekstraudstyr til din motorcykel. Vi tilbyder en række sikkerhedsudstyr, herunder hjelm, handsker, jakke, bukser og støvler, så du kan føle dig tryg og beskyttet under din tur. Derudover kan du leje en mobilholder, så du kan have din smartphone lige ved hånden til navigation og musik. For nogle af vores modeller er det også muligt at leje tasker og bokse til ekstra opbevaringsplads. Kontakt os for mere information omkring mulighederne for ekstraudstyr til din motorcykel.

Afhentning / aflevering

– Afhentning og aflevering skal ske hos Yamaha Store Roskilde ApS – Darupvang 5 – 4000 Roskilde i butikkens åbningstid.
– Afhentning kl. 12.00
– Aflevering senest kl. 10.00 dagen efter at lejemålet slutter.

Depositum på Yamaha Niken lejet motorcykel

Kr. 5.000,- ved leje af motorcykler.

Booking- VIGTIGT!:
– Intet lejetidspunkt er bekræftet, før du modtager en bekræftelse og depositum er modtaget.
– Farverne på motorcyklerne kan variere fra billederne.
– Maskinerne kan være vist med ekstraudstyr og der garanteres ikke at dette sidder på din leje motorcykel, men der vil altid som minimum altid være standardudstyr på maskinen.

Book via “BOOK” knappen,

Læs altid vores fulde lejebetingelser før du booker og før du lejer: https://ysr.dk/wp-content/uploads/Lejebetingelser-V.-1.2.pdf

* Ved superbike leje skal føreren være + 30 år gammel og have min. 5 års erfaring.
* Vi forbeholder os ret til, at nægte en udlejning til hver en tid uden at oplyse om grunden herfor.

Yderligere information om Niken

Type: MC-Scooter

Vægt: 263 kg.

190 km/t

Siddehøjde: 820 mm.

1. reg. år: 2021

Modelår: 2020

Ccm: 847

HK: 115

Relaterede MC

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.