Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

2023 Yamaha VIKING EPS UTV

2023 Yamaha VIKING EPS UTV

121.520,00 kr.

BRAND

Yamaha

Type

UTV

Motor

1-cylindret, 4-takts, Væskekølet, SOHC, 4-ventilet

Ccm

686 ccm

Tankvolume

36.7 L

Transmission

Yamaha Ultramatic®, CVT, Centrifugalkobling

Affjedring

Bag – Uafhængige dobbelte A-arme (wishbone), 205 mm fjedervandring, For – Uafhængige dobbelte A-arme (wishbone), 205 mm fjedervandring

Bremser

Bag – Dobbelt hydraulisk skive, For – Dobbelt hydraulisk skive

Dæk

Bag – AT25x10-12NHS, For – AT25x8-12NHS

Dimensioner

Bredde – 1,570 mm, Højde – 1,925 mm, Længde – 3,100 mm, Sædehøjde – 792 mm

Vægt

613 Kg

Farve

Dark blue, Olive Green

Beskrivelse

PRIS ER EKSKL. MOMS. PRIS INKL. MOMS ER 151.900,-

2023 Yamaha VIKING EPS UTV – Din Pålidelige Partner Året Rundt

At klare udendørs arbejde året rundt kræver topkvalitetsudstyr og pålidelige partnere. Når naturens kræfter presser på, har du brug for en maskine, der kan følge med og gøre dit arbejde lettere og mere effektivt. Yamaha VIKING EPS UTV er den partner, du har brug for. Denne robuste og alsidige Utility Task Vehicle (UTV) er skabt til at håndtere selv de mest krævende opgaver med præcision, hvad enten det er i skov, på mark eller byggeplads.

Yamaha VIKING EPS UTV er spækket med avancerede funktioner, der gør din arbejdsdag mere produktiv og mindre stressende. Med sin kraftfulde motor, elektriske servostyring og rummelige kabine, leverer VIKING EPS både styrke og komfort. Den solide konstruktion gør den i stand til at modstå hårdt terræn og barske vejrforhold, mens den imponerende lastekapacitet sikrer effektiv transport af udstyr og materialer. Yamaha har desuden lagt stor vægt på brugervenlighed og sikkerhed, så du kan arbejde med fuld tillid. Med VIKING EPS som din partner bliver udendørs arbejde mere overskueligt og mindre udmattende.

Ultimativ Komfort og Funktionalitet til Dine Arbejdsopgaver

Yamaha VIKING EPS UTV er designet med et rummeligt interiør, der inkluderer tre sæder og et gennemgående gulv, hvilket sikrer en behagelig og sikker køreoplevelse for både dig og dine kolleger. Denne komfort er afgørende for lange arbejdsdage i marken eller på byggepladsen, da den muliggør længere ture uden at gå på kompromis med komforten.

En af de mest imponerende egenskaber ved Yamaha VIKING EPS er det avancerede affjedringssystem med dobbelte A-arme, som er skabt til at håndtere selv det mest ujævne terræn. Dette system sikrer en jævn og stabil kørsel, uanset hvor udfordrende underlaget måtte være. Derudover er VIKING EPS udstyret med et rummeligt tiplad, der har kapacitet som en europalle og kan transportere op til 272 kg. Dette gør det nemt at transportere udstyr, materialer eller andre nødvendigheder effektivt, hvilket øger både arbejdsprocessens lethed og produktivitet.

Yamaha VIKING EPS UTV – Din Ideelle Partner til Komfort og Ydeevne

Det rummelige interiør i Yamaha VIKING EPS UTV sikrer, at du og dine kolleger kan arbejde komfortabelt side om side. Yamaha’s avancerede On-Command® system med 2WD, 4WD og 4WD med differentialespærre giver dig mulighed for at tilpasse kørslen til ethvert terræn, hvilket sikrer optimal trækkraft og kontrol på både jævne veje og udfordrende stier.

Kernen i Yamaha VIKING EPS er dens kraftfulde 686cc motor, som leverer imponerende moment og ydeevne. Denne motor giver den nødvendige kraft til at håndtere tunge læs og stejle stigninger uden besvær. Kombinationen af motorens styrke og det fleksible drivsystem gør VIKING EPS til et alsidigt køretøj, der kan klare enhver opgave. Med dens robuste konstruktion og pålidelige teknologi er Yamaha VIKING EPS ikke bare et køretøj, men en investering i din produktivitet og succes. Forvent en lettere og mere effektiv arbejdsdag med en UTV, der er bygget til at levere i enhver situation.

Relaterede ATV

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.