Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

2023 Yamaha Kodiak 450 IRS Traktor

2023 Yamaha Kodiak 450 IRS Traktor

61.520,00 kr.

BRAND

Yamaha

Type

Traktor

Motor

1-cylindret, Væskekølet, 4-takts, SOHC

Ccm

421 ccm

Tankvolume

14.0 L

Transmission

L/H/N/R/P, Ultramatic® kilerem med motorbremsning på for- og baghjul, Aksel

Affjedring

Bag – Uafhængig dobbelt bærearm, 189 mm fjedervandring, 5-trings fjederforspænding, For – Uafhængig dobbelt bærearm, 171 mm fjedervandring, 5-trings fjederforspænding

Bremser

Bag – Forseglet, oliebadet multiskive, For – Dobbelt hydraulisk skive

Dæk

Bag – AT25x10-12 6ply, E-mærkede stålhjul, For – AT25x8-12 6ply, E-mærkede stålhjul

Dimensioner

Bredde – 1,180 mm, Højde – 1,160 mm, Længde – 2,035 mm, Sædehøjde – 855 mm

Farve

Olive Green

Ekstra

WARN elektrisk spil

Beskrivelse

PRIS ER EKSKL. MOMS. PRIS INKL. MOMS ER 76.900,-

Optimer Din Traktoroplevelse – Ekstra Fordele Ved Dit Køb

Når du køber en traktor, får du adgang til en række ekstra fordele. Traktoren kan udstyres med nummerplader, hvilket gør det muligt at køre på offentlige veje. Den leveres med fabriksmonteret kugletræk og sidespejle, som øger både funktionaliteten og sikkerheden.

For at forbedre sikkerheden yderligere er der sideblink med ekstra lys både foran og bagpå, hvilket giver bedre synlighed under dårlige lysforhold. Mod en merpris på 2500 kr. kan du få en løsning, der ophæver hastighedsbegrænsningen på 40 km/t på privat grund, hvilket giver dig større frihed og kontrol.

Traktoren kommer også med praktiske funktioner som et 12V udtag bagpå til redskaber og et elektrisk trailerstik til vognen, hvilket øger dens alsidighed. Desuden er der ingen vægtafgift og en højere gensalgsværdi som registreret A-traktor, hvilket giver yderligere økonomiske fordele. Disse egenskaber gør din traktor til en alsidig og værdifuld investering.

Yamaha Kodiak 450 IRS ATV Traktor – Enestående Kraft, Komfort og Præstation i Ethvert Terræn

Kodiak 450 ATV traktoren er din ideelle makker, når det kommer til udfordrende terræn. Denne maskine, kendt for sin robusthed og alsidighed, drives af Yamahas pålidelige teknologi og er designet til at håndtere selv de mest krævende opgaver. Uanset om du navigerer gennem dybt mudder eller klatrer op ad stejle skråninger, leverer Kodiak 450 en imponerende præstation med sit avancerede On-Command-træksystem. Med et enkelt tryk på en knap kan du let skifte mellem 2WD og 4WD, hvilket sikrer dig fremragende kontrol og trækkraft i enhver situation.

Kodiak 450 handler ikke kun om rå kraft, men også om komfort. Den automatiske Ultramatic-transmission garanterer en glidende og afslappet køreoplevelse, hvilket gør selv de mest anstrengende opgaver mere behagelige. Det er mere end blot en traktor; det er en trofast partner, der gør arbejdet både lettere og sjovere.

Uovertruffen Komfort og Smidighed i Ethvert Terræn

Forestil dig at svæve over terrænet, hvor hver ujævnhed føles som en blid berøring under dine hjul. Kodiak 450 IRS ATV traktoren er ikke blot en maskine – den repræsenterer en ny æra af komfort og bekvemmelighed for dem, der kræver både toppræstation og en sublim køreoplevelse.

Denne ATV leverer enestående kørekomfort, der gør arbejdet let og åbner op for nye eventyr efter dagens dont. Uanset om du bevæger dig gennem barskt terræn eller udforsker naturskønne stier, sikrer Kodiak 450 IRS en ubesværet og glat kørsel, der gør selv de mest udfordrende ture til en fornøjelse.

Relaterede ATV

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.