Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

2023 Yamaha Kodiak 450 EPS diff-lock Traktor

2023 Yamaha Kodiak 450 EPS diff-lock Traktor

65.520,00 kr.

BRAND

Yamaha

Type

Traktor

Motor

1-cylindret, Væskekølet, 4-takts, SOHC

Ccm

421 ccm

Tankvolume

14.0 L

Transmission

L/H/N/R/P, Ultramatic® kilerem med motorbremsning på for- og baghjul, Aksel

Affjedring

Bag – Uafhængig dobbelt bærearm, 189 mm fjedervandring, 5-trings fjederforspænding, For – Uafhængig dobbelt bærearm, 171 mm fjedervandring, 5-trings fjederforspænding

Bremser

Bag – Forseglet, oliebadet multiskive, For – Dobbelt hydraulisk skive

Dæk

Bag – AT25x10-12 6ply, E-mærkede stålhjul, For – AT25x8-12 6ply, E-mærkede stålhjul

Dimensioner

Bredde – 1,180 mm, Højde – 1160 mm, Længde – 2,035 mm, Sædehøjde – 855 mm

Farve

Olive Green

Ekstra

WARN elektrisk spil

Beskrivelse

PRIS ER EKSKL. MOMS. PRIS INKL. MOMS ER 81.900,-

Maksimer Din Traktors Potentiale – Ekstraudstyr og Fordele

At investere i en traktor bringer en række ekstra fordele med sig. For eksempel kan traktoren registreres med nummerplader, så den kan bruges på offentlige veje. Med tilføjelser som indbygget kugletræk og sidespejle forbedres både funktionaliteten og sikkerheden markant.

For at øge sikkerheden yderligere er der monteret sideblink med ekstra lys foran og bagpå, hvilket er ideelt for bedre synlighed under dårlige lysforhold. Derudover tilbydes en løsning, hvor hastighedsbegrænsningen på 40 km/t kan fjernes på privat grund for et tillægsgebyr på 2500 kr., hvilket giver dig mere kontrol og fleksibilitet.

Praktiske tilføjelser såsom et 12V-udtag bagpå til redskaber og et elektrisk trailerstik til vognen øger traktorens alsidighed betydeligt. Fraværet af vægtafgift og den højere gensalgsværdi som en registreret A-traktor bidrager yderligere til fordelene ved købet. Disse forbedringer gør din traktor til en alsidig og værdifuld investering.

Kodiak 450 EPS Diff-Lock ATV Traktor – Mestrer Terrænet Med Teknologisk Overlegenhed

Med sin pålidelige Yamaha-motor og imponerende teknologiske finesse er Kodiak 450 EPS Diff-Lock ATV-traktoren designet til at dominere enhver udfordring, uanset terræn. Denne kraftfulde maskine er skabt til at klare selv de mest krævende arbejdsopgaver med lethed.

Den avancerede On-Command-trækteknologi udgør kernen i denne ATV. Med et enkelt tryk på en knap kan du problemfrit skifte mellem 2WD og 4WD, hvilket giver dig den nødvendige trækkraft til at håndtere enhver situation. Men det er ikke kun trækkraften, der imponerer – den automatiske Ultramatic-transmission sikrer en ubesværet kørselsoplevelse, så du kan fokusere på opgaven uden at bekymre dig om maskinens ydeevne.

Yamaha ATV traktor – Fra Arbejde til Eventyr

Kodiak 450 EPS Diff-Lock ATV-traktoren går ud over blot at være en maskine – den er en hel oplevelse. Fra morgenens arbejde til aftenens afslapning sætter denne ATV standarden for komfort. Hver tur er en fornøjelse takket være dens omhyggeligt designede sæde, der absorberer terrænets bump og sikrer en jævn og behagelig kørsel. Det føles næsten som at flyve over ujævnt terræn uden at mærke de mindste bump.

Når arbejdsdagen er forbi og solen går ned, forvandler denne alsidige ATV din fritid til en oplevelse uden sidestykke. Udforsk ukendte stier, tag på eventyr eller nyd en stille stund med familie og venner. Denne maskine åbner døren til nye horisonter og muligheder. Med dens evne til at tilpasse sig enhver type terræn og dens intuitive styring giver den dig friheden til at opleve naturen uden grænser. Fra at klare de hårdeste arbejdsopgaver til at skabe uforglemmelige fritidsøjeblikke er Kodiak 450 EPS Diff-Lock ATV-traktoren din pålidelige partner, der gør hvert øjeblik til noget helt særligt.

Relaterede ATV

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.