Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

2023 Yamaha Kodiak 450 EPS ALU diff-lock Traktor

2023 Yamaha Kodiak 450 EPS ALU diff-lock Traktor

67.120,00 kr.

BRAND

Yamaha

Type

Traktor

Motor

1-cylindret, Væskekølet, 4-takts, SOHC

Ccm

421 ccm

Tankvolume

14.0 L

Transmission

L/H/N/R/P, Ultramatic® kilerem med motorbremsning på for- og baghjul, Aksel

Affjedring

Bag – Uafhængig dobbelt bærearm, 189 mm fjedervandring, 5-trings fjederforspænding, For – Uafhængig dobbelt bærearm, 171 mm fjedervandring, 5-trings fjederforspænding

Bremser

Bag – Forseglet, oliebadet multiskive, For – Dobbelt hydraulisk skive

Dæk

Bag – AT25x10-12 6ply, E-mærkede stålhjul, For – AT25x8-12 6ply, E-mærkede stålhjul

Dimensioner

Bredde – 1,180 mm, Højde – 1160 mm, Længde – 2,035 mm, Sædehøjde – 855 mm

Farve

Yamaha Blue

Ekstra

WARN elektrisk spil

Beskrivelse

PRIS ER EKSKL. MOMS. PRIS INKL. MOMS ER 83.900,-

Traktor ATV – Maksimal Fleksibilitet og Øget Sikkerhed

Når du investerer i en traktor ATV T3, åbner det op for en hel række fordele. Traktoren kan registreres med nummerplade, hvilket tillader brug på offentlige veje. Med indbygget kugletræk og sidespejle forbedres både traktorens funktionalitet og sikkerhed markant.

For at øge sikkerheden er der inkluderet sideblink med ekstra lys foran og bagpå, ideelt til at forbedre synligheden under dårlige lysforhold. Der tilbydes også en mulighed for at fjerne hastighedsbegrænsningen på 40 km/t på privat grund mod et tillægsgebyr på 2500 kr. Dette giver dig større kontrol og fleksibilitet.

Praktiske tilføjelser såsom et 12V-udtag bagpå til redskaber og et elektrisk trailerstik til vognen forbedrer traktorens alsidighed betydeligt. Samtidig medfører fraværet af vægtafgift og en højere gensalgsværdi som registreret A-traktor ekstra fordele ved købet. Disse forbedringer gør din traktor til en alsidig og værdifuld investering.

Yamaha Kodiak 450 EPS ALU diff-lock Traktor – Uovertruffen i Terræn og Komfort

Oplev styrken og alsidigheden med Kodiak 450 EPS ALU diff-lock ATV Traktor fra Yamaha, designet til at mestre selv de mest udfordrende terræner. Denne ATV kombinerer brugervenlig teknologi og enestående holdbarhed, så den kan håndtere de hårdeste arbejdsopgaver med lethed og pålidelighed.

Udstyret med Yamahas avancerede teknologi kan denne kraftfulde maskine tilpasse køreoplevelsen efter dine behov. Med det innovative On-Command-system kan du nemt skifte mellem 2WD, 4WD og 4WD med fuld differentialspærre med et tryk på en knap. Uanset om du kører på glatte veje eller udfordrende terræn, tilpasser Kodiak 450 EPS ALU diff-lock ATV Traktor sig øjeblikkeligt for at sikre den nødvendige trækkraft og stabilitet.

Den automatiske Ultramatic gearkasse og den kraftfulde motor gør enhver opgave mere afslappende og fornøjelig. Med præcision og jævn acceleration tilbyder denne ATV enestående kontrol og komfort, uanset om du bruger den til landbrugsarbejde, rekreative eventyr eller industrielle opgaver.

Oplev Uovertruffen Kørekomfort og Eventyr Uden Grænser

Med fokus på komfort og brugervenlighed tilbyder Kodiak 450 EPS ALU diff-lock en køreoplevelse uden sidestykke. Fra det ergonomiske design, der sikrer maksimal komfort, til den enkle og kraftfulde betjening, gør denne ATV hver køretur til en ren fornøjelse. Den avancerede teknologi, herunder On-Command-systemet og den automatiske Ultramatic gearkasse, gør det nemt at skifte mellem køreindstillinger, så du kan tilpasse din kørsel til terrænet uden at gå på kompromis med komforten.

Men det er ikke kun arbejdsdage, denne alsidige ATV forbedrer. Når arbejdsdagen er slut, åbner Kodiak 450 EPS døren til en verden af fritidsmuligheder. Uanset om det handler om eventyr i udfordrende terræn eller en rolig tur i naturen, tilføjer denne maskine en ny dimension til din fritid. Fra robuste stier til eventyrlige ruter, bringer den dig gennem enhver udfordring og gør hvert øjeblik til en uforglemmelig oplevelse.

Relaterede ATV

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.