Ring til os på 57 61 82 28

Åbningstider – Salgsafdeling: Mandag – Fredag: 10 – 17 | Lørdag: Lukket |Søndag: 10-14 |Find vej

2023 Yamaha Grizzly 700 EPS ALU SE Traktor

2023 Yamaha Grizzly 700 EPS ALU SE Traktor

95.920,00 kr.

BRAND

Yamaha

Type

Traktor

Motor

1-cylindret, Væskekølet, 4-takts, SOHC, 4-ventilet

Ccm

686 ccm

Tankvolume

18.0 L

Transmission

L/H/N/R/P, Ultramatic® kilerem med motorbremsning på for- og baghjul

Affjedring

Bag – Uafhængig dobbelt bærearm, 232 mm fjedervandring, 5-trings fjederforspænding, For – Uafhængig dobbelt bærearm, 193 mm fjedervandring, 5-trings fjederforspænding

Bremser

Bag – Ventilerede hydrauliske skiver, Bremser betjenes med venstre hånd/højre fod, For – Dobbeltventileret hydraulisk skive

Dæk

Bag – Maxxis 27" Zilla-dæk 27x 10-14, aluminiumsfælge, For – Maxxis 27" Zilla-dæk 27x 10-14, aluminiumsfælge

Dimensioner

Bredde – 1.230 mm, Højde – 1.253 mm, Længde – 2.070 mm, Sædehøjde – 860 mm

Farve

Desert Tan, Titan / Midnight Blue

Ekstra

WARN elektrisk spil

Beskrivelse

PRIS ER EKSKL. MOMS. PRIS INKL. MOMS ER 119.900,-

Investér i en ATV-Traktor: Sikkerhed, Alsidighed og Værdi i Ét

At vælge en ATV-traktor bringer en række fordele med sig. Traktoren kan udstyres med nummerplade, hvilket gør det muligt at bruge den på offentlige veje. Funktionaliteten og sikkerheden forbedres markant med indbygget kugletræk og sidespejle.

For at øge sikkerheden er der installeret ekstra lys både foran og bagpå samt sideblink, hvilket forbedrer synligheden under dårlige lysforhold. På privat grund kan du også fjerne den indbyggede hastighedsbegrænsning på 40 km/t mod et tillægsgebyr på 2500 kr.

Traktorens alsidighed øges yderligere med praktiske funktioner såsom et 12V-udtag bagpå til redskaber og et elektrisk trailerstik til vognen. Desuden undgår du vægtafgift, og traktorens status som registreret A-traktor sikrer en højere gensalgsværdi. Disse forbedringer gør en ATV-traktor til en alsidig og værdifuld investering.

Yamaha Grizzly 700 EPS ALU SE ATV Traktor – Uovertruffen Præcision og Styrke

Oplev en verden af uforlignelig frihed og eventyr med Yamaha Grizzly 700 EPS ALU SE – en specialudgave designet til de #DRIVENBYFREEDOM-entusiaster, der stræber efter det ekstraordinære. Denne ATV-traktor er mere end blot en maskine; den er et symbol på robusthed og præcision. Med en kraftfuld 686cc motor og et solidt chassis er Grizzly klar til at overvinde enhver udfordring, uanset om det er stejle bakker, ujævne stier eller tætte skovområder.

Grizzly 700 EPS ALU SE kombinerer utrolig styrke og smidighed, hvilket giver dig muligheden for ikke blot at udforske, men at dominere terrænet med ubegrænset selvtillid. Uanset om du bevæger dig gennem tæt bevoksede skove eller navigerer på mudrede stier, er denne maskine skabt til at klare ethvert terræn med enestående håndtering og kompromisløs ydeevne.

Overlegen Teknologi, Total Tilpasning og Sikkerhed på Alle Terræner

Denne banebrydende maskine er udstyret med Yamahas avancerede Ultramatic® transmission, der intelligent tilpasser sig ethvert terræn og sikrer automatisk optimal gearing. Uanset om du kører gennem mudrede stier eller tager udfordrende bakker, vil denne teknologi give dig en ubesværet køreoplevelse, hvor hver bevægelse føles som en perfekt tilpasning til omgivelserne.

Naturlig motorbremsning på alle hjul tilføjer en ekstra dimension af sikkerhed, især når du kører ned ad bakker. Dette giver dig ikke blot tryghed, men også en følelse af fuldstændig kontrol, så du kan fokusere på at nyde terrænet uden bekymringer. Med Yamahas innovative On-Command® system kan du nemt skifte mellem 2WD, 4WD og differentialespærre med et tryk på en knap. Denne ultimative fleksibilitet gør det muligt at tilpasse din kørsel til enhver situation øjeblikkeligt, så du kan opleve den perfekte balance mellem ydeevne og kontrol, uanset hvor eventyret fører dig hen.

Yamaha Grizzly 700 EPS ALU SE – Elektronisk Servostyring og Avanceret Affjedring

Denne specialudgave er udstyret med elektronisk servostyring, som giver naturlig feedback og forbedrer både komfort og kontrol under dine eventyr. Hver drejning og hvert sving får en ny dimension af respons og lethed, så du kan føle terrænet samtidig med, at du bevarer fuld kontrol.

Med skivebremser ved alle fire hjul og justerbar, uafhængig affjedring er den robuste Grizzly 700 EPS ALU SE klar til at tackle selv de mest krævende terræner. Uanset om du kører på stenede stier eller mudrede bakker, leverer denne maskine en enestående kombination af robusthed og smidighed. De avancerede bremser og affjedringen sikrer ikke kun imponerende håndtering, men også en komfortabel køreoplevelse, selv når du udfordrer naturens grænser.

Relaterede ATV

ÅBNINGSTIDER

SALGSAFDELING

1. Februar t.o.m. 31. Oktober
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-14:00
1. November t.o.m. 31. Januar
Mandag - Fredag: 10:00-17:00
Lørdag - Søndag: Lukket
Se alle åbningstider her
© 2024 YSR

Send forespørgsel

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ligger inde med spørgsmål, eller gerne vil vide mere om en motorcykel.